Green XL Pond Pro

Reinigt, beschermt en verzorgt op basis van probiotica.

Hoe werkt het?

Door Green XL Pond Pro aan het vijverwater toe te voegen, worden goede bacteriën in het water gebracht die onmiddellijk alle voedingsstoffen wegwerken die anders ter beschikking staan van ziektekiemen. Hierdoor wordt het risico op ziekmakende bacteriën verlaagd.

Omdat de Green XL bacteriën  heel actief zijn, zullen ze de vijver snel domineren en zorgen voor een gezonde en stabiele microflora van uw vijverwater. De afvalstoffen die in vijvers gevormd worden en zorgen voor vertroebeling van het water, vervuiling van het filter en een voedingsbodem zijn voor ziektekiemen, worden op korte termijn afgebroken. Het resultaat is een heldere en zuivere vijver met een gezonde en hygiënische samenstelling van het water.

Zorg ervoor dat geen andere bacterie toevoegingen worden gedaan voor een perfecte werking. Green XL bacteriën stimuleren en ondersteunen de vereiste stikstofcyclus in de filters. Als er door omstandigheden toch medicatie vereist is, gelijk na behandeling weer Green Xl Pond pro toe te voegen om de microflora snel weer stabiel te krijgen.

Gebruiksaanwijzing

 GREEN XL Pond Pro aanlengen met vijverwater in een schone gieter, en dit goed verdelen met een sproeikop over het wateroppervlak.

Opstart:

20 ml. GREEN XL Pond Pro per 1000 liter.

Dit 2 keer herhalen om de drie dagen.

Onderhoudsdosis:

15 ml. GREEN XL Pond Pro per 1000 liter per week, goed schudden voor gebruik

Veilig?

Green XL Pond Pro is neutraal, volledig biologisch afbreekbaar en veilig voor mens en dier. Een overdosis heeft geen nadelige gevolgen en zorgt hooguit voor een tijdelijke langere nawerking van de bacteriën. Wij adviseren de aanbevolen opstart- en onderhoudsdoseringen.

De voordelen!

… een kristal heldere vijver

… Houd de vijver schoon

… Breekt afvalstoffen af

… Reduceert algengroei

… Voorkomt aanmaak van algen

… Maakt groen water helder

… Maakt vijverwanden vrij van film laag, en onderhoud dit

… Houd de vissen gezond

… Ideaal voor de zwemvijver

De resultaten zijn vanaf 1 week tot 4 weken na behandeling zichtbaar. Green XL Pond Pro blijf je tijdens het vijverseizoen toedienen.

Voor vakkundig advies, vraag voor het juiste behandelingsplan bij uw vijverspecialist.